Participare si taxe

Vă puteţi înscrie în patru categorii de concurs:

 COMUNICAT

Federaţia Română de Triatlon şi Asociatia Alpin Sport, organizatorii concursului de triatlon „CUPA HAROMSZEK” din data de 30 iunie 2018, Valea Crişului - Şugaş Băi, jud. Covasna, având în vedere:
– prognoza meteo
– avertizările de cod portocaliu şi galben pentru perioada 27-30 iunie 2018, factori care
influenţează starea traseului şi implicit siguranţa concurenţilor, de comun acord decid amânarea evenimentului pentru data de 21 iulie 2018 în aceleaşi locaţii.

>>> Concurenţii înscrişi si cu plata efectuată sunt consideraţi înscrişi şi pentru evenimentul din 21 iulie 2018.

>>> Data de înscriere se prelungeşte până la data de 16 iulie 2018!

 • Taxa de particiare pentru categoria individual: 120 ron/persoană, pentru categoria ștafetă 360 ron/echipă

         CURSA COPIILOR:

 • înscriere gratuita

Numarul participantilor este limitat la 200 de persoane.
Modalități de plată

 • Cash -
  La sediul Asociației Alpin Sport, Sfântu Gheorghe, „Casa cu Arcade” cam. 1 În fiecare marți între orele 20:00-21:00.
 • Transfer bancar -
  RO48 BRDE 150S V015 6620 1500 - BRD SOCIETE GENERALE
  Va rugam sa specificati pe ordinul de plata:
  CUPA HÁROMSZÉK TRIATLON – NUME PRENUME sau NUME ECHIPA

Actualizarea pe site a situatiei inscrierii dumneavoastra (Neconfirmat sau CONFIRMAT) se face dupa confirmarea incasarii in contul bancar si numai o singura data pe saptamana, marti.
Inscrierile neachitate in termen de 3 zile de la data inscrierii vor fi anulate.
ATENŢIE!
Se consideră înscriși concurenții care au efectuat plata taxei de înscriere în timp. Taxa de participare trebuie achitată în maxim 3 zile lucrătoare de la înscriere. În caz contrar înscrierea va fi anulată.  
In conformitate cu Regulamentul Federatiei Romane de Triatlon (FRTRI), beneficiaza de gratuitate la inscriere sportivii care fac parte din Lotul National de Triatlon – elite si juniori. IMPORTANT: Potrivit noului Regulament FRTRI, toti concurenţii care participa la triatlon, proba individual, trebuie sa posede licenta FRTRI.
Concurentii pot opta pentru licenta valabila 1 an de zile, sau pentru licenta de 1 zi. – Licenta de 1 an de zile acopera participarea la toate concursurile din calendarul competitional al FRTRI, iar taxa este de 50 lei.
– Licenta de 1 zi ii confera concurentului dreptul de a participa la un singur concurs. Costul acesteia este de 10 lei, achitabili in ziua concursului respectiv, la preluarea pachetului de participare, sau prin OP.
Observatie:
Un participant inscris la categoria individual, poate face parte si dintr-o echipa inscrisa la categoria stafete, cu conditia sa parcurga pentru echipa proba de inot (eventual si proba de ciclism). In aceasta situatie, respectivul participant va achita doar taxa pentru inscriere la categoria individual.

CONTACT INFO

 • Adresa:

  strada Kos Károly nr.2, Sf.Gheorghe

  jud.Covasna, Romania

 • Telefon:

  0729 850 968

 • Email:

  iroda@alpinsport.ro

 • Follow Us:

Despre Alpinsport

Asociația ALPIN SPORT a fost înființată cu scopul general de a atrage o masă cât mai mare de oameni in activități sportive și recreative, prin acțiuni organizate în raza municipiului Sfântu Gheorghe și a județului Covasna.
Cea mai cunoscută și apreciată activitate a asociației ALPIN SPORT este organizarea și derularea a mai multor concursuri sportive cu scopul de a mobiliza cât mai multe persoane la o recreere și petrecere a timpului liber prin mișcare și sport în natură, având o forma de viață cât mai sănătoasă.