Locație

Pregătiți-vă pentru o competiţie plină de adrenalină şi aventură! Asociaţia AlpinSport organizează în  data de 21 iulie la Valea Crişului și Șugaș Băi, jud. Covasna, cea de a 27-a ediţie a triatlonului Cupa Háromszék, cel mai vechi concurs de acest gen din România. Anul acesta competiţia va conta şi pentru Campionatul naţional. Cupa Háromszék Triatlon a avut întotdeauna un caracter unic printre concursurile de cross triathlon, şi suntem convinşi că nici anul acesta participanţii nu vor fi dezamăgiţi.

Comuna Valea Crișului (maghiară Sepsikőröspatak)
Localitatea Valea Crișului se afla pe drumul județean 121A, din județul Covasna, la 50 km de la Braşov şi 10 km de la Sfântu Gheorghe. Se poate apropia de comună pe DN 12, ieşind din Sfântu-Gheorghe spre Miercurea Ciuc la prima intersecţie în stânga.

Locație

CONTACT INFO

 • Adresa:

  strada Kos Károly nr.2, Sf.Gheorghe

  jud.Covasna, Romania

 • Telefon:

  0729 850 968

 • Email:

  iroda@alpinsport.ro

 • Follow Us:

Despre Alpinsport

Asociația ALPIN SPORT a fost înființată cu scopul general de a atrage o masă cât mai mare de oameni in activități sportive și recreative, prin acțiuni organizate în raza municipiului Sfântu Gheorghe și a județului Covasna.
Cea mai cunoscută și apreciată activitate a asociației ALPIN SPORT este organizarea și derularea a mai multor concursuri sportive cu scopul de a mobiliza cât mai multe persoane la o recreere și petrecere a timpului liber prin mișcare și sport în natură, având o forma de viață cât mai sănătoasă.