Az ALPIN SPORT EGYESÜLET azzal a céllal alakult, hogy minél több embernek biztosítsa Sepsiszentgyörgyön és egész Háromszéken a szervezett sportolást, a testmozgásos kikapcsolódásban, aktív pihenésben való részvételt, széles körben vonjon be résztvevőket változatos rendezvényeire.
Az ALPIN SPORT leginkább ismert és elismert rendezvényei a sportversenyek, a természetben való mozgást, testedzést biztosító, életformát is alakító tömegrendezvények.

Versenyeink elsősorban a fiataloknak szólnak, de megszólítják az idősebbeket is, akik egyre népesebb tábort alkotnak nemcsak a szurkolói, de a versenyzői körben is.
A hagyományos helyi síversenyek mellett évente megszervezzük a Szent György-napi duatlont és az országos triatlon-bajnokság részét képező rétyi HÁROMSZÉK KUPA triatlont, utóbbi eljutott a 25. kiadásig. Büszkék vagyunk a romániai triatlon történetében betöltött úttörő szerepünkre: az 1992-ben Rétyen szervezett Háromszéki Triatlon országos szinten az első triatlon-verseny volt.

1275
Regisztrált versenyző
525
Megrendezett verseny
75
Megnyert érem
12731
Megtett kilométer

Parteneri

logo UNIQA Asigurari

Postai cím:  Kos Károly u. 2. Sepsiszentgyörgy, Kovászna megye, Románia | Telefon: 0729 850 968 | Email: iroda@alpinsport.ro

© 2019 Alpinsport Egyesület. Minden jog fentartva | Webdesign: Digital Studio