Locație

Pregătiți-vă pentru o competiţie plină de adrenalină şi aventură! Asociaţia AlpinSport organizează în  data de 21 iulie la Valea Crişului și Șugaș Băi, jud. Covasna, cea de a 27-a ediţie a triatlonului Cupa Háromszék, cel mai vechi concurs de acest gen din România. Anul acesta competiţia va conta şi pentru Campionatul naţional. Cupa Háromszék Triatlon a avut întotdeauna un caracter unic printre concursurile de cross triathlon, şi suntem convinşi că nici anul acesta participanţii nu vor fi dezamăgiţi.

Comuna Valea Crișului (maghiară Sepsikőröspatak)
Localitatea Valea Crișului se afla pe drumul județean 121A, din județul Covasna, la 50 km de la Braşov şi 10 km de la Sfântu Gheorghe. Se poate apropia de comună pe DN 12, ieşind din Sfântu-Gheorghe spre Miercurea Ciuc la prima intersecţie în stânga.

Locație

KAPCSOLAT

 • Cím:

  strada Kos Károly nr.2, Sf.Gheorghe

  jud.Covasna, Romania

 • Telefon:

  +40 267351684

 • Email:

  iroda@alpinsport.ro

 • Kövessen:

Alpin Sport

Az ALPIN SPORT EGYESÜLET azzal a céllal alakult, hogy minél több embernek biztosítsa Sepsiszentgyörgyön és egész Háromszéken a szervezett sportolást, a testmozgásos kikapcsolódásban, aktív pihenésben való részvételt, széles körben vonjon be résztvevőket változatos rendezvényeire.
Az ALPIN SPORT leginkább ismert és elismert rendezvényei a sportversenyek, a természetben való mozgást, testedzést biztosító, életformát is alakító tömegrendezvények. Versenyeink elsősorban a fiataloknak szólnak, de megszólítják az idősebbeket is, akik egyre népesebb tábort alkotnak nemcsak a szurkolói, de a versenyzői körben is.